duminică, 20 martie 2016

Costume clasice, coregrafie unica si spectacol de dans oriental in Constanta - 0728955745

http://www.dansuriorientaleconstanta.ro , 0728955745   Costumele dansatoarelor de belly dance poarta numele de bedlah si sunt formate din: bustiera frumos decorata cu paiete, pietre pretioase si materiale stralucitoare si o centura la fel decorata ca si bustiera, de care se poate prinde fusta sau salvarii. Aceste costume accentueaza frumusetea dansului, sunt frumos colorate si stralucitoare, astfel infrumuseteaza orice dansatoare.

Miscarile acestui dans nu sunt doar cele din buric, implica intregul corp: mainile au rolul de a scoate in evidenta anumite miscari si pentru echilibru, picioarele sunt intr-o miscare continua fiind un dans ritmat. In acest dans nici expresia fetei nu trebuie neglijata, dansatoarele de belly dance cunosc acest lucru si atrag imediat toate privirile.  

All Included Events va aduce cele mai frumoase si talentate dansatoare la evenimente: la nunta, la aniversare, la majorat sau la orice alt eveniment doriti sa va impresionati inviatii cu un spectacol de dans oriental unicat. Dansatoare din buric Constanta pot fi prezenta la evenimente in Constanta si Mamaia dar si  in alte localitati: Mangalia, Eforie, Techirghiol, Navodari, Medgidia, Cernavoda sau orice alta locatie din judetul Constanta sau Tulcea. Contact: 072895574

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:
Web

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu