vineri, 18 martie 2016

Spectacol de dans oriental pentru evenimente Constanta - 0728955745http://www.dansuriorientaleconstanta.ro, 0728955745 Va oferim spectacol de dans oriental pentru evenimente in Constanta! Farmecul deosebit al acestui dans oriental , dans din buric sau belly dance cum i se spune acum, consta in miscarile din bazin, piept si coapse ale frumoaselor cadane care danseaza desculte de cele mai multe ori, conform traditiei.

Orasul Constanta in care exista o simbioza sociala a mai multor religii reprezinta capitala dansului oriental din Romania, apreciat la fel de mult de toti membrii comunitatii, indiferent de religie. Dansatoarele orientale pot fi invitate la nunta, la botez, la aniversare, la majorat sau la petreceri private in Constanta, Medgidia, Cernavoda, Costinesti, Navodari, Mangalia, chiar si Tulcea.

Belly dance Constanta va pune la dispozitie dansatoare orientale profesioniste ce vor face un spectacol unic pe placul tuturor invitatiilor. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0728955745.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:

Web
Facebook
Blogger
Wordpress
Twitter
Trilulilu
Youtube
Google +

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu